Mag ik vragen aan de bezoekers van deze site en die hebben gediend bij het  73A even contact op te nemen via mail zodat ik jullie in mijn mailcontacten kan plaatsen.Dit dient  als er een update gebeurt van de site om jullie op de hoogte te brengen.Je kan de contact gegevens vinden op de site.Ook heb ik hulp van jullie nodig.Ik bezit een groot deel oude foto's waar ik zelf geen naam kan opplakken,maar jullie misschien.Ook zijn jullie eigen foto's welkom.

Let wel als je deze mailt dat je er een lijstje bijvoegd met daarin de nodige gegevens.Wie,waar,wat,wanneer.

 

Dank u

We hebben eindelijk een bestemming gevonden voor onze 3 editie van de reunie van 73A.Dit maal zal het op een burgerlocatie zijn,namelijk op het Sint Bernardusabij te Hemiksen(gedeelte serviceflats)we kunnen daar bij goed weer 1 van de binnenplaatsen gebruiken.Bij minder weer de cafetaria.Natuurlijk het enige waar we rekening moeten houden is met inwoners.Zij zullen dan in alle waarschijnlijk ook eens hun neus laten zien achter 1 van de vele hoekjes of met 1 van ons een babbeltje proberen te slagen met verhalen over het leger in hun tijd.

We zijn nu nog de laatste hand aan het leggen over welk rantsoen we op jullie bord gaan geven.De uitnodigingen zullen eind Mei,begin Juni buiten gaan.Zodus reserveer al zeker de datum Zaterdag 21 Sept 2013 vanaf 14.00 uur.

Indien je wenst kan je deze schilderijtjes bestellen.Vraagprijs 70 euro het stuk.

Indien geintresseerd zich wenden via 73a@hotmail.be met naam en adres en welk schilderijtje.Wel op letten duurt wel even om deze te maken.

Op 1 Okt 2016 zullen wij onze 6de reunie vieren van 73A.Dit zal dit jaar doorgaan in de provincie Oost Vlaanderen.Adres:Feestzaal Ons Vermaak.Bautschoot 27/9160 Esaarde.

Mensen die willen meedoen en waarvan we nog geen gegevens van bezitten neem even contact op via 73a@hotmail.be of via 0474/24.06.2

De site is bijgewerkt op 04 april 2016